Дистрибуцију рекламног материјала вршимо на три начина:

1) Подела по ПТТ сандучићима
2) Подела по аутомобилским брисачима
3) Подела пролазницима "из руке у руку"

Најактуелнија и најтраженија је подела флајера по ПТТ сандучићима коју смо, после вишегодишњег усавршавања, подигли на највиши могући ниво. Највећи проблем поделе флајера је била сама контрола поделе, коју смо вршили путем контролора на терену, као и контрола нас као фирме од стране клијента.

Први пут у Србији и региону дистрибутери се прате преко ГПС/ГСМ персоналних локатора (сваки вођа тима има по један уређај). Тиме Ви, као клијент, имате могућност праћења тока поделе у реалном времену (путем интернета). У сваком тренутку, на Вашем компјутеру можете видети где се тим који дистрибуира Ваш рекламни материјал налази.

Највећа предност је што можете отићи на приказану локацију, без претходне најаве и тако се лично уверите да се дистрибуција одвија на договорени начин. Сервер бележи трасу кретања без временског ограничења (траса је убележена на GET SET мапи са улицама или GOOGLE SATELITE мапи), као и брзину кретања, тачно време на локацијама, географску ширину и дужину, надморску висину, стање батерије...

Ова опција контроле Вам омогућава проверу трасе кретања дистрибутера од пре неколико дана, месеци или чак година (све се трајно бележи на серверу и остаје као архива), што Вам пружа могућност вршења анализа претходних акција и одређивања реjона поделе за наредне акције.

Контрола приликом саме дистрибуције се врши првенствено од стране вођа тимова (један вођа тима на 2-4 дистрибутера), који су на сталној вези са менаџерима дистрибуције. Контролу вођа тимова и њихових дистрибутера врше менаџери дистрибуције по систему случајног узорка или (ако је могуће) комплетног терена на коме је дистрибуција вршена.

Поред ове врсте контроле, добија се и комплетан извештај који садржи назив улице, број улаза и тачан број ПТТ сандучића на тој адреси. Уз извештај се добијају и фотографије са терена где је дистрибуиран Ваш рекламни материјал.

Милионски тиражи флајера и лифлета које смо дистрибуирали за највеће компаније у региону, без иједног насталог проблема, наша су највећа препорука.

Испод можете погледати како изгледа извештај са списком улица и ПТТ сандучића, приказ приликом праћења GPS уређаја на рачунару и слике са разних врста поделе чак и занимљиве,

Извештај о подели флајера са списком улица и ПТТ сандучића

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Приказ GPS уређаја приликом праћења на рачунару са Get Set и Google satelite
мапом

Подела по ПТТ сандучићима и кућама

 

Подела по аутомобилима и из руке у руке

 

Занимљиве